Složení:
čajový výluh (voda, rooibos 0,75 %), cukr, oxid uhličitý, kombuchová kultura, probiotická kultura bacillus coagulans BCI5 (min. 10 milionů ve 100 ml).
Skladování:
Chraňte před přímým slunečním světlem a mrazem. Po otevření ihned spotřebujte.
O výrobci:
První várka F. H. Prageru vykvasila už v roce 2010, tyto cidery patřily vůbec mezi první řemeslné cidery v České republice. V roce 2019 značku koupila od původních majitelů parta nadšenců pod záštitou inkubátoru Kofola a od té doby pracují na tom, aby dokázali sériově vyrábět dobrý řemeslný cider. Používají jablka z Moravy - ta jsou krásně kyselá a dodávají cideru plnost a říz. Zároveň tím také podporují lokální farmáře. Kombinují je se ciderovými jablky z jihozápadní Anglie, díky nimž má cider tu správnou hořkosladkou chuť. Nápadité etikety ciderů Prager navrhlo studio Tomski & Polanski.