Složení: Výluh z čerstvého zázvoru, lisovaná šťáva z citronů, třtinový cukr, jablečný mošt, oxid uhličitý.
O výrobci:
Cider z Tátova sadu vyrábí vlastníma rukama, na statku, tradiční anglickou metodou z čerstvě lisovaného jablečného moštu. Každý ročník zraje pod Tátovým dohledem až 18 měsíců, než se dostane k zákazníkům.
Naši milí Abtovi využívají naplno možností, které nabízí místo, kde žijí. Vysadili přes 8 hektarů sadů se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami jabloní. Pronajali si zanedbané a chemicky neošetřované jabloňové sady v okolí a začali o ně pečovat.
Sází i sklízí s respektem k přírodě, s láskou pak třídí, myjí a moštují. Z moštu pak vyrábí limonády a především cider. Při výrobě se drží tradičních postupů, nespěchají. Závěrečnou a nejoblíbenější fází práce je ochutnávání s přáteli a sousedy.