Složení:
Částečně fermentovaná jablečná šťáva, siřičitany, syceno CO₂. Sediment je znakem přírodního povahy nápoje a není tedy na škodu. Chraňte před sluncem a mrazem. Nejlépe chutná vychlazené. Každé jablko je jiné, proto se chuť, barva a aroma liší u každé šarže. Cider není určený k archivaci.
Každý cider má tak v sobě menší množství zbytkového cukru (podobně jako víno). Jeho množství se liší podle míry prokvašení. Sladší cidery jsou zastavené dříve, takže nestihly plně prokvasit a zbytkového cukru je tedy více. Cider však v Cidérce nepasterizují a sterilně nefiltrují, a proto dozrává a lehce prokvašuje v lahvi. Proto se v čase množství zbytkového cukru trochu snižuje a naopak zvyšuje nasycení láhve. Ten nejlepší cider nevyrábí lidé, ale příroda. V Cidérce s láskou skládají dohromady ingredience, na vše dohlíží a těší se z výsledku. Vše začíná u jablek. Vybírají ta nejlepší z moravských sadů a farem. Jen díky nim si cider může zachovat plnou ovocnou chuť a přitom být svěží a lehký.