IMG_8887.jpg

Gusswerk 12° Steinbier BIO Märzen

AT 0,75 L
Steinbier je prastarý druh ležáku. Vaří se přidáním horkých kamenů do mladiny. Ty částečně zkaramelizují cukry a dodají pivu výrazný karamelový charakter. Chmelové vůně piva připomínají bylinky, tóny cukroví, pepře a žluté papriky. V chuti pak najdete hořké sladové tóny a náznaky hrušek. Ovocný kyselinový dojem souzní se sladovým základem suše a nutí k dalšímu doušku. Vyvážené a hutné, vzrušující a zároveň dobře pitelné.
Stupňovitost
12,8°
Obsah alkoholu
5,6%
Objem
0,75 L
Použité chmely
Tettnanger
Mühlviertler
Specifikace
BIO
vegan
Výrobce
Gusswerk Brauhaus
Kód
5850
Hmotnost
1,45 kg
Dostupnost
Skladem > 5 ks
K dodání už zítra

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr v Praze už zítra

Osobní odběr v Brně už zítra

Liftago (doprava po Praze) už zítra

Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už zítra

WEDO (celá ČR) v pondělí 13.05.2024

Zásilkovna - výdejní místa v pondělí 13.05.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 09.05.2024 23:39 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
199 Kč/ks
ks

Popis

Složení:
voda, ječný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky

O pivovaru:
Pivovar Gusswerk se nachází v Hofu u Salcburku. Obec se nachází asi 17 km východně od města Salzburg a je snadno dostupná po dálnici. Pivovar je dobře vybaven pro vaření různých piv a získal už řadu ocenění. Iniciátorem tohoto unikátního projektu je potravinářský technolog Reinhold Barta, který je zároveň vášnivý sládek. Po více než deseti letech zkušeností s ekologickým vařením piva, naposledy ve velkém rakouském soukromém pivovaru, založil v roce 2007 tento organický pivovar v salcburské oblasti „Gusswerk“. Cílem Reinholda je vyrábět udržitelně a biodynamicky vyráběné pivo. Svoje piva vaří z čistě organických surovin podle starých výrobních postupů. 

CZ-BIO-002

 

Parametry

Parametry produktu  Gusswerk 12° Steinbier BIO Märzen

Stupňovitost
12,8°
Obsah alkoholu
5,6%
Objem
0,75 L
Použité chmely
Tettnanger
Mühlviertler
Specifikace
BIO
vegan

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články