Elegantně balená degustační dárková sada piva obsahuje 2 lahve 18° belgického piva Kasteel Rouge a 2 degustační sklenice s logem. Doporučujeme. Ideální netradiční dárková sada pro milovníky belgického…
Van-Honsebrouck 14° St. Louis Lambic Peche (broskvový)
- Výrobce
- Brewery Van Honsebrouck
- Kód
- 6114
- Hmotnost
- 0,9 kg
- Dostupnost
- Skladem > 5 ksK dodání už dnes
Kdy zboží dostanete?
Osobní odběr v Praze už dnes
Osobní odběr v Brně už dnes
Elektronicky (pouze dárkové poukazy) už dnes
Liftago (doprava po Praze) už zítra
WEDO (celá ČR) ve středu 15.05.2024
Zásilkovna - výdejní místa ve středu 15.05.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 13.05.2024 11:10 a pro 1 ks.
- Naše cena s DPH
- 69 Kč/ks
Popis
Složení:
voda, ječný a pšeničný slad, chmelové produkty, pivovarské kvasinky, broskve
O pivovaru:
Van Honsebrouck je belgický pivovar v Ingelmunsteru. Byl založen v roce 1865 jako Sint-Jozef Brewery a v roce 1953 přejmenován na Brewery Van Honsebrouck. Patří rodině Van Honsebrouck, která si v roce 1986 koupila zámek a to jim posloužilo jako inspirace pro představení značky Kasteel. Do jejich portfolia dále patří značky Bocchus, St. Louis, Trignac, Filou, a jiné. V šedesátých letech se pivovar přeorientoval z produkce klasických ležáků na speciální piva a to jim umožnilo celosvětový růst. Exportují 55 % své produkce.
Parametry
Parametry produktu Van-Honsebrouck 14° St. Louis Lambic Peche (broskvový)
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
Články
Alternativní zboží
Svrchně kvašené třešňové pivo vlámského stylu s jiskrnou nakyslou chutí. Základ tvoří red ale Old Bruin Flanders, vařený dle středověkého receptu, který následným kvašením na třešních získá svoji…
Van-Honsebrouck 18° Bacchus Kriek (třešňové)
St-Louis Premium Gueuze obsahuje směs mladých a starých lambiků. Jedná se o osvěžující pivo s velkou rovnováhou mezi kyselostí, typickou pro gueuze a sladších a lehce hořkých chutí. Dotyky ovoce,…
Van-Honsebrouck 12° St. Louis Premium Gueuze
Belgické pivo ve stylu Gueuze, jehož jedna složka zraje tři roky v dubovém sudu. Po třech letech se smíchá s ročním lambicem a stočí do lahví. Tím dojde k nastartování nové fermentace a pivo v lahvi…